Bij The Alignment House zijn we niet van alle markten thuis...

Door een scherpe focus te houden op vijf branches ontwikkelen we kennis en inzichten die we inzetten om onze klanten daadwerkelijk vooruitgang en toegevoegde waarde te bieden:

Zorg

De huidige inrichting van de zorg in Nederland houdt niet langer stand. De dubbele vergrijzing, technische ontwikkelingen en continue verbetering van behandelmethodes maken de zorg onbetaalbaar en veranderen ook de inhoudelijke zorgvraag.

Zakelijke dienstverlening

Bij uitstek dé markt waar de mens het verschil maakt, vaak professionals met sterke vakinhoudelijke interesses en drijfveren. Markten die onder druk staan waar het steeds moeilijker blijkt om daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren en onderscheid nauwelijks te realiseren lijkt.

Financiële dienstverlening

Het is voor ons een intrinsieke drijfveer om relevantie en toegevoegde waarde weer terug te brengen in de branche van de financiële dienstverlening en transparantie middels daadwerkelijk differentiërende positionering.

Publieke Sector

De publieke sector staat aan de vooravond van een grote herverkaveling. Nederland verlaat het tijdperk van de verzorgingsstaat. Van een periode waarin de burger klant werd van de overheid, gaan we naar een wereld waarin overheid en burgers steeds meer naast elkaar staan.

Durables

Aanbieders van duurzame goederen (auto’s, huishoudelijke apparatuur) zitten veelal gevangen in een net van belangen: van de klant, fabrikant, importeur en lokale vestiging. Het gevolg is dat elke schakel in de keten op zijn eigen manier de relatie met de klant invult.