In the Alignment House geloven we in de kracht van complementariteit.

Doorgewinterde branchespecialisten, werken samen met experts op het gebied van positionering, organisatieontwikkeling en marketing, in multidisciplinaire teams.We benaderen elk stuk problematiek vanuit diverse invalshoeken en breken graag met onbewuste conventies.

Why

Binnen the Alignment House delen we één passie: dienstverlenende organisaties ijzersterk positioneren. Uit eigen ervaring kennen wij de organiserende en richtinggevende kracht van een goede positionering. Wij weten hoe u de grootste winst kunt behalen: door belofte en bewijs met elkaar in lijn te brengen – Alignment.

How

The Alignment House weet hoe u tot een scherpe positionering komt. We kennen de stappen ernaar toe en de valkuilen in de weg. We hebben in huis wat nodig is om strategie om te zetten in actie.

What

U kunt ons inschakelen om gezamenlijk uw optimale positionering te definiëren, maar wij kunnen u ook helpen met de realisatie ervan: met de doorvertaling naar uw interne organisatie, uw marketingkalender en communicatiestrategie en online oplossingen.

Who

Wij geloven in de kracht van synergie. De branche-specialisten en positioneringsexperts van The Alignment House zijn dan ook complementair aan elkaar en werken in interdisciplinaire teams.