How

The Alignment House weet hoe u tot een scherpe positionering komt. We kennen de stappen ernaar toe en de valkuilen in de weg. We hebben in huis wat nodig is om strategie om te zetten in actie..

Onze succesformule voor een krachtige positionering = kwaliteit * acceptatie. Dat wil zeggen: een goede positionering werkt alleen als uw medewerkers deze accepteren en uitdragen. Bovendien is een kwalitatieve positionering gebaseerd op duidelijke keuzes, relevant voor de markt en afgestemd op toekomstige ontwikkelingen.

Wij geloven niet in dikke rapporten en strategie opleggen van buitenaf. Complexe processen brengen we terug tot de essentie, strategie baseren we op feiten en inzichten.

Een goede strategie die niet is ingebed in de organisatie leidt uiteindelijk tot niets. Daarom is procesbegeleiding essentieel in onze dienstverlening. Stapsgewijs lopen we met onze klanten door een interactief proces van inzicht naar richting bepalen, en ondersteunen wij u van conceptontwikkeling tot en met implementatie en activatie. Dat is onze beproefde Beacon Alignment Methodiek.

Wij benaderen uw vraagstukken vanuit diverse invalshoeken. Doorgewinterde branchespecialisten, werken samen met experts op het gebied van positionering, organisatieontwikkeling en marketing, in multidisciplinaire teams.
Oplossingen liggen vaak buiten de gebaande paden. Het zit in ons DNA en onze manier van werken om die te vinden. We werken graag met partners die uw organisatie al langer ondersteunen en wanneer nodig zoeken wij de samenwerking met branchevreemde partners.

We bouwen voort op het goede dat uw organisatie al heeft gedaan. Van daaruit kijken we wat wanneer nodig is voor een goed resultaat en voegen dit toe. Wij blijven niet langer dan nodig is. Als wij u door de benodigde stappen hebben geloodst, kan uw organisatie door op eigen kracht met een duidelijke koers.