Wij geloven in de kracht van synergie. De specialisten van the Alignment House zijn dan ook complementair aan elkaar. The Alignment House wordt dan ook bewoond door een team van verschillende specialisten.

BAS PIETERSEN

AL-53

Samen met Peter oprichter van the Alignment House. Met veel ervaring vanuit de klantzijde van KPN, zag hij een gat in de markt voor het positioneren van dienstverlenende organisaties. Bas is een pionier als het gaat om het vormgeven van belangrijke bewegingen binnen branches en zelfs regio’s. Met zijn scherpe visie en onconventionele oplossingen zorgt hij voor veel reuring binnen branches en regio’s.

PETER SIEBEN

AL-43

Samen met Bas oprichter van the Alignment House. Vanuit veel ervaring op het gebied van merk strategisch-design, zorgt Peter ervoor dat de strategische koers in de organisatie scherp wordt gesteld en dat iedereen in de organisatie hier naar gaat handelen. Hij maakt gebruik van de organiserende kracht van het merk en begeleidt zo de organisatie naar een krachtige positie in de markt.

JENNA KLEINGELD

AL-70

Richt zicht op het strategisch positioneren van organisaties en zorgt voor alignment van de organisaties naar de dagelijkse praktijk. Tevens begeleidt zij de kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken voor publieke en private organisaties, en zorgt dat de behoefte van de klant wordt vertaald naar houding en het gedrag van medewerkers en de organisatie, intern, extern en op het gebied van marketing communicatie.

MAARTEN CRUMP

AL-80

Onze visionair in de wereld van de publieke sector. Als geen ander weet hij wat in de publieke wereld speelt, hoe stelsels en praktijk met elkaar schuren, en hoe deze werelden te verbinden in het realiseren van maatschappelijk rendement. Wie stevig in zijn schoenen wil staan, moet over de grenzen van zijn eigen speelveld kijken. Maarten weet allianties te smeden van publieke en private partijen, die zowel oog hebben voor de behoefte van de eindgebruiker als van de opdrachtgever.

MARINDE BEEK

AL-119

Richt zicht op zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek in verschillende branches. Ze kijkt naar wat in de ene organisatie goed werkt om deze kennis en inzichten weer toe te passen bij andere organisaties. Daarnaast is Marinde onze organisatiekracht en coördineert zij verschillende evenementen en bijeenkomsten.

 

HELEEN SLINGERLAND

AL-103

Onze interne kracht die zorgt dat alles omtrent office management en secretariaat goed en soepel verloopt. Als contactpersoon voor de klant is Heleen het centrale punt in de planning van projecten tijdens de samenwerking met onze klanten en stakeholders.

JO-ANN OSKAM

AL-87

Versterkt the Alignment House als consultant. Met ervaring in Citymarketing en als beleidsadviseur bij de gemeente, maakt Jo-Ann de vertaling vanuit beleid en strategie naar de straten en de mensen en vertaalt zij de behoeften van de straten en mensen naar beleid en strategie.