We never take the world for granted, together we can change it!

 

We zoeken naar nieuwe mensen die ons team komen versterken… Kom jij werken bij the Alignment House?

The Alignment House is een organisatieadviesbureau in historisch Oudewater gespecialiseerd in strategische positionering en alignment. Wij zijn procesbegeleiders die in staat zijn organisaties op een vernieuwende, soms confronterende manier, naar hun eigen organisatie en markt te laten kijken. We zijn geen consultants die vertellen hoe de wereld in elkaar zit, maar loodsen onze klanten aan de hand van een gestructureerd proces naar een sterke positie: optimaal relevant, gedragen door de organisatie, onderscheidend en toekomstbestendig.

Met veel passie werken we voor klanten in verschillende branches: business to business (advocatenkantoren, financieel dienstverleners, technisch dienstverleners etc.), de zorg (ziekenhuizen, ouderenzorg) en de publieke sector (gemeenten, provincies). Een greep uit van onze klanten: Ditzo, KIA, Schiphol, Universiteit Twente, Openbare Bibliotheken, Ziekenhuizen, Welzijn, Care, (zorg)verzekeraars, banken en Wildlands Advanture Zoo (voormalig Dierenpark Emmen).

Wij zoeken…

 

… junior consultant

als junior consultant ondersteun je bij de realisatie van positionerings- en alignmenttrajecten bij klanten. Je maakt het vak eigen! Je bent medeverantwoordelijk voor alles wat noodzakelijk is om de interne organisatie rondom projecten goed te laten draaien. Lees meer!

… strategisch consultant

als strategisch consultant ben je verantwoordelijk voor het adviseren in, het begeleiden naar en realiseren van de positionering en alignment van organisaties en regio’s. Concreet: het vormgeven van processen en projecten die leiden tot goed gepositioneerde en ‘aligned’ (brand)communities, zowel in organisaties als in regionale allianties. Lees meer!