Welkom in ons team!

The Alignment House is op zoek naar nieuw talent.

Wij zoeken nieuwe collega’s met affiniteit met merken, positionering, alignment en onderzoek. Open-minded, zelfstartend, leergierig en hongerig naar de visie van je klant, collega’s en samenwerkingspartners. Boven alles… je wilt samen met ons de wereld een beetje mooier maken.

The Alignment House helpt organisaties om zich strategisch te positioneren. Alleen of in samenwerkingsverband. Ook helpen wij organisaties hun merkbelofte waar te maken in alles wat zij doen. Wij noemen dit ‘alignment’.

Wij zijn procesbegeleiders die in staat zijn organisaties op een vernieuwende, soms confronterende manier, naar hun eigen organisatie en markt te laten kijken. We zijn geen consultants die vertellen hoe de wereld in elkaar zit, maar loodsen onze klanten aan de hand van een gestructureerd proces naar een sterke positie: optimaal relevant, gedragen door de organisatie, onderscheidend en toekomstbestendig.

Reageer op een van de vacatures of stuur een open sollicitatie naar werken@alignmenthouse.nl en wie weet ontmoeten we jou binnenkort in Oudewater!

Samen veranderen we de wereld

De wereld een beetje mooier maken, dat is wat ons drijft in ons werk. Dat doen we met inzet van onze expertise en met aandacht voor wat nodig is. We nemen verschillende rollen aan. Als gids nemen wij het voortouw en zetten wij met u de lijnen uit. Wij loodsen u door onbekende wateren. Wij zijn scherp vanuit de inhoud, slikken niets voor zoete koek en voeren discussies op het scherpst van de snede. We zijn sensitief voor wat er leeft in de samenleving en binnen organisaties.

Bewust werken we in verschillende branches. Dat stelt ons in staat met open blik over structuren en stelsels heen te kijken. Als procesbegeleiders zorgen we voor een goede opstart en bewaken en bevorderen we de voortgang van het proces.

Wij spiegelen niet alleen de gevolgen van uw keuzes, maar dagen u uit om grensverleggend te kijken. Zo leveren wij de kwaliteit waar wij voor staan.