“Wij dagen ondernemers uit om op een nieuwe, soms confronterende manier naar zichzelf te kijken”

Met de verantwoordelijkheid voor een eigen onderneming komt er veel op je af. De dynamiek van de markt, de ontwikkeling van de organisatie en de dagelijkse praktijk vragen permanente aandacht. Met de blik van buiten, en de kennis en ambitie van binnen, daagt The Alignment House ondernemers uit om op een nieuwe, soms confronterende manier naar zichzelf te kijken. Met als doel een duurzame en toekomstbestendige organisatie.

Onze focus

Onze focus ligt op zakelijke dienstverleners in de advocatuur, accountancy, consultancy en uitvaartbranche. Wij zijn bekend met de specifieke dynamiek van klantgerichte partnerorganisaties en familiebedrijven. Ook delen wij graag onze kennis met u:

Hoe word ik een blauwe banaan?

Het verhelderen van de bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat uw organisatie relevant is voor klanten en stakeholders, onderscheidend is ten opzichte van concurrenten en zorgt voor trots en ambassadeurschap bij de medewerkers.

Een overname, en nu?

De toetreding van een nieuwe partner, bedrijfsopvolging door de volgende generatie, of de overname van een concurrent. Deze kritieke momenten hebben grote invloed op de cultuur en identiteit van uw organisatie.

Hoe bind ik talent aan mijn organisatie?

Het werven en behouden van talent is lastig, zeker als de sollicitant of medewerker geen antwoorden kan geven op de vraag: waarom zou ik voor deze organisatie moeten werken?

Maak een afspraak!


  Een duurzame koers

  The Alignment House helpt uw organisatie middels een verfrissend en inspirerend proces met overzichtelijke stappen aan een toekomstbestendige koers door deze samen te bepalen én te realiseren.

  Bedrijfsopvolging

  De meeste overnames en bedrijfsopvolgingen mislukken door onvoldoende aandacht voor de bedrijfsculturele integratie en de impact op merk, identiteit en imago. The Alignment House helpt om zorgvuldig om te gaan met deze veranderingen.

  Een aantrekkelijke werkgever

  Het expliciet maken van het ‘employer brand’, ofwel het realiseren van een voorkeurspositie bij potentiële en huidige medewerkers, is een belangrijke succesfactor om die aantrekkelijke werkgever te worden.

  Groeien met uw bedrijf

  De kost gaat voor de baat uit. Dat geldt meestal ook als u groeiambities heeft. Een enthousiasmerend en helder businessplan, op basis van een helder feitenfundament, is dan de basis.

  Masterclass bedrijfskunde advocatuur

  Samen met OSR Juridische Opleidingen hebben wij de masterclass bedrijfskunde voor advocaten ontwikkeld. Samen met andere partners, advocaten en kantoordirecteuren krijgt u handvatten op het gebied van de bedrijfskunde: positionering, HR, sales en leiderschap. Aanmelden kan via deze link.

  Stand van de uitvaartbranche

  Wij delen graag onze branchekennis met u. De jaarlijkse uitgave ‘De stand van de uitvaartbranche’ wordt samengesteld door The Alignment House en uitgegeven door Uitvaartmedia. U kunt de meest recente uitgave via deze link bestellen.

  Maak een afspraak!

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u ons juist inspireren? Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Verbinding werkt immers twee kanten op.

   Schrijf u in voor onze nieuws-update.

   We kunnen u ook bellen.