Maakt merkbaar
verschil

Zet koers

naar een sterke marktpositie

Staat uw organisatie voor grote uitdagingen? Bent u (nog) relevant voor uw doelgroepen? Staat uw positie in de branche, markt of het stelsel onder druk? Maakt uw organisatie waar wat het belooft? Is uw aanbod nog actueel en relevant? Vragen veranderingen in de markt om een nieuwe koers?

The Alignment House helpt organisaties om zich strategisch te positioneren en hun merkbelofte waar te maken in alles wat , alleen of in samenwerkingsverband. Wij laten u op een vernieuwende, soms confronterende manier naar uw eigen organisatie en markt kijken.

 

 

Het Theater

 

Het Theater is een unieke vergaderlocatie gelegen in het centrum van Oudewater.

Druk op de onderstaande link voor alle specificaties, mogelijkheden en prijzen.

Het Theater – verhuur

Voor vragen zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar:

Telefoonnummer: +31 (0) 348 712 601

Mailadres: pastorieoudewater@alignment.nl

 

De Creatieve Ruimte

 

De creatieve ruimte is dé ruimte om al uw creatieve ideeën tot leven te brengen. Met een prachtig uitzicht op de katholieke kerk van Oudewater is dit de ideale ruimte om te uren lang te brainstormen.

Druk voor de mogelijkheden, specificaties en prijzen op de blauwe link hieronder.

Creatieve ruimte – verhuur

Voor vragen zijn wij telefonisch of per mail bereikbaar:

Telefoonnummer: +31 (0) 348 712 601

Mailadres: pastorieoudewater@alignment.nl

Ontdek Oudewater

 

Oudewater is een charmante en historische stad gelegen in de provincie Utrecht, midden in het Groene Hart van Nederland. Een van de meest opvallende kenmerken van Oudewater is het prachtige historische centrum, met een aantal goed bewaarde gebouwen en monumenten, waaronder het stadhuis en de Heksenwaag. Verder zijn er in Oudewater veel leuke horecagelegenheden om heerlijk te lunchen, borrelen of dineren.