Consultant met maatschappelijke impact
8 januari 2021

Als consultant binnen The Alignement House ben je een inspirator voor onze klanten om daadwerkelijke verandering tot stand te brengen en maatschappelijke impact te realiseren.

 

Hoe word ik consultant bij The Alignment House?

Misschien ken je ons nog niet. In dat geval stellen we ons graag even aan je voor. The Alignment House bestaat uit een groep enthousiaste mensen, gedreven veranderaars die streven naar impact, op basis van scherpe analyses en observaties. We werken vooral – maar niet uitsluitend – aan de grote maatschappelijke thema’s, zoals: jeugd- en talentontwikkeling, de energietransitie, de economische kracht van een stad/regio, ouder worden en zorg. Wil jij hier onderdeel van zijn? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct.

 

Dit geeft jou voldoening en energie:

  • Verantwoordelijk zijn voor het opleveren van projecten. De projecten worden onder jouw leiding vanzelfsprekend binnen de afgesproken tijdslijnen en budgetten opgeleverd. Inhoudelijk vind je het een uitdaging om de verwachtingen van de klant te overtreffen.
  • Je doet graag onderzoek – focusgroepen, interviews, opzetten en uitvoeren van surveys – en data-analyses. Je werkt met BI-tooling, of je wilt daar ‘on the job’ graag alles over leren.
  • Niet werken voor de klant, maar samen met de klant. Je vertelt anderen niet wat zij moeten doen, maar als ‘loods’ begeleid je processen, bied je inzichten en inspireer je, zodat de klant in staat is zelf te formuleren wat nodig is.
  • Onderhouden van contacten met je relaties. Doordat je op een natuurlijke wijze contact onderhoudt, weet je wanneer je de klant kunt helpen. Wij doen immers zelden losse projecten, maar werken vaak jarenlang met onze klanten, onze partners voor maatschappelijke impact.

 

Dit is jouw profiel

  • Een afgeronde wo-opleiding. Analytische vaardigheden en een nieuwsgierige instelling vinden we belangrijker dan een specifieke studierichting.
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels
  • Goed met cijfers én met taal
  • Pro-actief, waarbij je niet alleen begint maar ook afmaakt
  • Schaken op meerder borden tegelijk, en toch het overzicht houden en afspraken realiseren
  • Je bent niet bang om je kwetsbaar op te stellen en hebt een intrinsieke drive om te leren en beter te worden. We bieden een functie, maar we zoeken een mens!

 

Onze match

Dit is, denken wij, een hele mooi kans als je zo’n 3 tot 5 jaar werkervaring hebt op het gebied van projectmanagement voor of binnen maatschappelijke organisaties. Je weet hoe je een project moet managen, je onderzoeks- en adviesvaardigheden heb je goed ontwikkeld, en nu wil je een stap verder: zelf verantwoordelijkheid dragen voor projecten en relaties.

Daarbij: je werkt graag in een team van enthousiaste mensen, waar het altijd bruist van nieuwe initiatieven en ideeën, die elkaar uitdagen en scherp houden, helemaal op kunnen gaan in het uitdagende werk, en samen graag – als er geen Corona rondwaart – een biertje (of iets anders) drinken. Thuiswerken en flexibele werktijden zijn bij ons al heel lang gewoon, en tegelijkertijd zien we elkaar vaak op onze inspirerende locatie, onze ‘broedplaats’ in het centrum van de historische stad Oudewater, om samen te werken, met elkaar en met onze klanten en partners.

En natuurlijk: je krijgt een goed salaris, pensioenregeling en mogelijkheden voor opleidingen.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Barend van de Kraats op 06 5276 5476.

Sollicitaties kun je sturen naar administratie@alignmenthouse.nl

Wil je niets missen?

Ook interessant